Rozšíření činnosti odběrového stanu u polikliniky Prosek

ROZŠÍŘENÍ ČINNOSTI ODBĚROVÉHO STANU U POLIKLINIKY PROSEK

Městská část Praha 9 v kooperaci s laboratořemi GHC GENETICS přistoupila k výraznému rozšíření otevíracích dnů v odběrovém stanu COVID, umístěném před poliklinikou Prosek, kde se testuje jak pomocí PCR na onemocnění COVID-19, tak se i vyhodnocují protilátky, tedy zjišťuje stav, zda-li již organismus onemocnění prodělal. To vše jak pro samoplátce, kterým MČ Praha 9 na vyšetření přispívá v případě trvalého bydliště na Praze 9, tak i pro indikované pacienty.

Nově bude otevřeno každý všední den, kromě pátku a to tak, že ve dnech PO, ÚT a ČT budou odběry prováděny v dopoledních hodinách od 8:00 do 12:30 a ve ST pak v hodinách odpoledních, od 12:00 do 16:30. Úterní otevírací den je pak přednostně určen pro předem objednané klienty a společnosti, aby se minimalizovala čekací doba a současně se zamezilo styku indikovaných osob s osobami přicházejícími z důvodu prevence.

Nově bylo zřízeno INFORMAČNÍ CENTRUM, kde se lze informovat či přímo objednávat. Kontakty informačního centra jsou: tel.: +420 739 500 500 a mail: COVID@GHC.CZ Informační centrum funguje každý všední den od 8:000 do 17:00, mimo uvedenou dobu lze zanechat vzkaz, na který bude reagováno zpětným zavoláním.
MČ Praha 9, GHC GENETICS